40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Jigsaw Parfyme & Dufter til henne

Jigsaw er en UK-basert duftdistributør og brand manager. Calum Best, Katie Price, Jade Goody og Amy Childs gikk til Jigsaw om hjelp til å utvikle og lansere sine dufter.

Jade Goody Shh ... duften er fortsatt en av de bestselgende kjendisduftene, og har vært det siden lanseringen i 2005. Det er en søt blanding av varme noter, en undervurdert perle i havet av kjendisdufter.

Jigsaw har lansert noen morsomme og funky dufter i sitt eget navn. LOL XX får garantert deg og dine venner til å le, det er en ideell gave for den spesielle jenta du alltid ler med. Det er et flott gavesett med en full størrelse EDT, en spray til vesken, en bodylotion og en kroppsvask.
Duften er flørtende og moro med søte toner av kaprifol, dragefrukt og røde bær. Floral hjertet består av sjasmin, appelsinblomst og kokosvann mens basen er en myk blanding av vanilje musk og blonde tresorter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.