40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Jil Sander Parfyme & Dufter til henne

Jil Sander, et tysk motehus som er kjent for sine klassiske og forenklede design, ble etablert på slutten av 60-tallet. De har gitt ut klær for både menn og kvinner, samt mange kjente dufter. Heidemarie Jiline Sander grunnla merket etter at hun avsluttet sine studier ved Krefeld School of Textils, med et utvekslingsår ved UCLA, og fått verdifull erfaring i moteverdenen ved å jobbe for moteblader i New York og Tyskland. Hennes virksomhet begynte som en liten butikk i Rotherbaum hvor hun solgte Thierry Mugler, Sonia Rykiel og sine egne kreasjoner. Jil Sander første damekolleksjon ble lansert i 1975 og ble mottatt med lite entusiasme. Dette stoppet henne ikke, og etter å ha opplevd en vekst i popularitet i løpet av 80-tallet og 90-tallet ga Jil Sander ut sin første herrekolleksjon i 1995. Jill Sander utvidet i 2011 med utgivelsen av søstermerket Jill Sander Navy, en del av merkevaren som fokuserer mer på moderne kreasjoner.

Jil Sander Woman (1979), også kjent som Woman Pure and Original, var den første Jil Sander duften som ble utgitt. Denne chypre duften åpner med en haug av grønne noter og koriander, floral hjerte av tuberose, jasmin og liljekonvall. Duften har en treaktig base av eikemose og sedertre. Jil Sander har laget over femti dufter som alle er unike og minimalistiske. Jil Sander Sport Water for Women (2008) er vannaktig og lukter av fersken, grønne blader og amber. En nyere favoritt er Evergreen (2014) som faller i samme kategori som Eve (2011) og Everose (2012). Evergreen er en pulveraktig duft som uttrykker harmonien naturen bringer. Denne duften kommer i en klassisk glassflaske med grønne detaljer som er veldig behagelig for øyet å se på.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.