40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Fever av Jimmy Choo

Per Side
Sorter
Fever av Jimmy Choo er en blomsterduft for kvinner.

Aromaen åpnes med en saftig fruktsalat av svart plomme, grapefrukt og litchi, som smelter til en pudderbukett med vaniljeorkidé, jasmin og heliotrop på en eksotisk og kremet base av sandeltre, benzoin og stekt tonkabønne.

Jimmy Choo Fever vil få temperaturen i rommet til å stige med sin kraftige og forførende lukt. De kontrastfulle notene gjør det til en morsom og lekende parfyme.

Hannah Ferguson, modellen i annonsen, synes Fever er den perfekte duften for kvinner som er trygge på seg selv og sexy, men likevel varme og vennlige, noe som gjør denne parfymen perfekt for en natt på byen. Det betyr imidlertid ikke at duften ikke passer perfekt til daglig bruk.

Fever ble lansert av Jimmy Choo i 2018.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.