Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Jo Malone Parfyme & Dufter til henne

Jo Malone London ble startet opp i 1994 av den tidligere bomsterhandleren og duft-entusiasten Jo Malone. Mange sier at merket fanger opp britisk eleganse med sine enkle, men effektive duftkomposisjoner som ofte er en kombinasjon av bare noen få kvalitetsnoter. Siden selskapet åpnet dørene har det vokst til å bli en internasjonalt anerkjent merkevare som leverer elegante og tidløse dufter og hudpleieprodukter.

Jo Malone kom for første gang i kontakt med dufter da hun gjennom sin blomsterbutikk, da hun lagde parfymerte badeoljer som hun ga bort som gaver til sine kunder. Overveldet av suksessen til denne ideen, bestemte hun seg for å åpne sin egen butikk i i Knightsbridge, London.
Inspirert av naturlige dufter med et ekstraordinær instinkt for lukt, blandet med en naturlig forretningskvinne og vips, Jo Malone begynte å markere seg mer og mer innen duftverdenen.

I 1999 ble firmaet hennes kjøpt av opp av skjønnhetsgiganten Estee Lauder, og etterhvert ble merket Jo Malone et kjent navn internasjonalt. I 2008 ble Malone tildelt MBE ( Most Excellent Order of the British Empire) for sitt bidrag til den engelske parfymeindustrien.
Jo Malone måtte ta en pause fra firmaet i 2006, grunnet alvorlig sykdom, men var heldigvis tilbake for fullt i 2011 for lanseringen av sin nye merkevare Jo Loves.

Jo Malone lager sine dufter kun av de beste ingrediensene og kun i samarbeid med de beste innen bransjen, som Christine Nagel (som har skapt dufter for Hermès, Cartier, Dior, Armani, Dolce & Gabbana) og Pierre Negrin (som designet parfymer for Amouage, Calvin Klein, Donna Karan, Ermenegildo Zegna, Guess og Ralph Lauren).

De luksuriøse unisex-duftene er verdenskjent for sin kvalitet og enkelhet, og er kjent for å betjene kundens individuelle behov. Duftene fra Jo Malone inneholder et utvalg noter av blant annet sitrus, blomster, frukt, krydder, tre og rav, elegant satt sammen for å skape dufter som Nutmeg & Ginger (1990), Lime Basil & Mandarin (1999), the 154 Cologne (2001), Orange Blossom (2003), Pomegranate Noir(2005), Blackberry & Bay (2012), Peony & Blush Suede (2013) ogWood Sage & Sea Salt (2014).

Bruken av rene noter tillater brukeren til å blande forskjellige dufter og selv skape en individuell og unik ny duft. Jo Malone innførte begrepet «Fragrance Combining» (Parfymekombinering) for å beskrive muligheten kundene hadde til å skreddersy sine egne dufter, og hvordan dette hjelper brukerene å få en duft som passer perfekt til deres personlighet og kjemi. Jo Malone sine flasker kommer i 30ml og 100ml og de er alle pakket i merkets signaturbokser som er kremfarget.
Vis Mer