Flash Salg - Ender Søndag - Alt Er Nedsatt

Joey Essex Parfyme & Dufter til henne

Joey Essex, født 1990, ble berømt etter at han deltok på reality showet «The Only Way is Essex», kjent som manusbasert-reality som først ble vist i 2011. Serien følger en gruppe venner og familie, og akkurat som den amerikanske serien The Hills, er det ekte mennesker i situasjoner som er regissert.

Showet ble umiddelbart en hit, til tross for at Joey ikke ble med før sesong to, da han ble klovnen i gjengen til hovedpersonene Mark Wright, Lauren Goodger og Lucy Mecklenburgh. Joey innrømmer gjerne at han ikke er den skarpeste kniven i skuffen og har også uttalt at han ikke skjønner hvordan man kan lese analoge klokker, men hans positivitet og kjekke utseende har allikevel gjort han til en publikum favoritt.

Det har hittil vært 15 sesonger av det populære showet, og gjengen har blant annet dratt til Ibiza og gjort en live episode. Joey forlot showet i 2013 og har siden dukket opp på programmer som 8 out of 10 cats, I am a cebrity, get me out of here og hans eget show «Educating Joey Essex»

Joey Essex lanserte sin første duft i 2013 "My Girl", som er en fruktig blomsterparfyme for kvinner med noter av bringebær, sjasmin og sandeltre. Den vakre hjerteformede flasken kommer også med en glamorøs motering.

Joey Essex tidslinje

2012
2014
2013
2013
My Girl
MY GIRL

My Girl av Joey Essex er en fruktig blomsterduft for...

Joey Essex
Kolleksjonene