40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

John Richmond Parfyme & Dufter til henne

John Richmond er et kjent britisk motemerke som ble grunnlagt av designeren med samme navn i 1984. Han ble født i Manchester, men flyttet senere til London, og så videre til Milan for å jobbe for noen de største navnene innen mote som Fiorucci og Armani. Han lanserte sin første kolleksjon på 80-tallet, og etter at Saverio Moschillo ble med laget i 1995 har merket blitt mer suksessfult og de har åpnet butikker i både London og Italia.

Merket tilbyr klær, tilbehør og dufter for menn og kvinner med et tydelig street-wear preg med broderier. De mest kjente kolleksjonene fra merket er John Richmond, John Richmond X og John Richmond Denim. Flere kjendiser bruker klær fra merket, som George Michael, Mick Jagger, Kim Kardashian, Kate Moss og Madonna.

Den første duften for kvinner fra merket ble utgitt i 2009 og het John Richmond Eau de Parfum. Dette var en fruktig og feminin duft med noter av påskeliljer, sandeltre og rosa grapefrukt. Merket står også bak den kjente Viva Rock John Richmond (2011) med noter av kaktus, jasmin, iris og musk. I 2014 ga de ut Richmond X Woman (2014), en blomsterduft for kvinner med fresia, fiola og vanilje som kommer i en innovativ og forførende lilla flaske.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.