40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Joop! Parfyme & Dufter til henne

Designer Wolfgang Joop opprettet Joop! i 1981 og begynte med å designe og selge klær for kvinner, før han gikk videre til mote og tilbehør for menn. Han begynte som freelance-illustratør sammen med sin kone, og hadde en vellykket karriere der han designet for andre merker før han lanserte sin egen merkevare.

Joop! fokuserer på lyse og «out there»-design som skiller seg ut, og blander dette med klassisk eleganse. Deres parfymer reflekterer uten tvil disse verdiene, der de står sterkt på butikkhyllene med sine intense farger, og med et innhold av høy kvalitet. Det er nettopp denne kvaliteten og den lange holdbarheten til duftene fra Joop!, som har gjort dem så enormt populære.

Joop! Le Bain (1989) var en av de første Joop!-parfymene for kvinner og inneholder noter av aldehyder, jasmin og sitrus på en base av musk og vanilje. Andre populære dufter for kvinner fra merket er Joop! Femme, en knallgul duft med noter av hvite blomster, tonkabønne, musk, vanilje og tre. Joop! Berlin (1990) feirer designerens hjemby og fanger stemningen i den tyske hovedstaden med lyse og grønne noter, søtsaker og blomster.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.