40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Justin Bieber Parfyme & Dufter til henne

Justin Drew Bieber ble født 1. mars 1994 og det som senere skulle bli et av verdens største tenåringsidol, lærte i ung alder å spille piano, trommer, gitar og trompet. Men det var å synge som ble favoritthobbien og i en alder av 12 år, i 2007, meldte Bieber seg på en lokal konkurranse og fremførte «So Sick» av Ne-Yo og endte opp med å vinne hele konkurransen. Moren hans filmet opptreden og bestemte seg for å laste den opp på youtube slik at familie og venner kunne se.

Men det ble langt mer enn venner og familie som så videoen av unggutten synge. Den spredte seg og endte opp med å bli sett av Scooter Braun som er medeier i RBMG, som bestemte seg for å spore opp lille Bieber og tilby han en platekontrakt. Bare 13 år gammel fløy Justin til Atlanta Georgia for å spille inn en demo. De ga ut den første singelen samme året og den havnet på 12. plass på Canadian Hot 100-listen i løpet av den første uken. Innen 2015 hadde Bieber spilt inn fire album og spilt i filmer som Cubed, Behaving Badly og Zoolander 2.

Justin lanserte sin første parfyme i 2011, som han kalte Someday. Dette er en fruktig duft med noter av pære, mandarin og bær. Bestselgeren Girlfriend kom ut året etter og den er, i følge Bieber, en mer moden versjon av Someday. Han har også lansert The Key (2013), Next Girlfriend (2014) og Collector's Edition (2014).
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.