Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Kappa Parfyme & Dufter til henne

Kappa er et italiensk sportsmerke som er kjent internasjonalt, blant annet takket være deres ivrige sponsing av fotballklubber og andre idrettsutdøvere. Merket ble opprinnelig grunnlagt i Italia i 1916, men det var først i 1921 da selskapets direktør, David Vitale, slo sammen merkene Maglificio Calzificio Torinese med Manifattura Tessuti Maglierie, at merket begynte å vise spor av det de er kjent for i dag. De forente den tekniske ekspertisen og lidenskapen for sportsklær og resultatet ble høy kvalitet. Kappa ble veldig påvirket av sportsklærtrender fra slutten av sekstitallet og skapte Robe di Kappa og i 1969 ble den berømte logoen, som symboliserer likeverd, lansert.

Det var det italienske landslaget i fotball som var de første til å bli sponset av Kappa da de fikk drakter utviklet for å gi bedre mobilitet. Merket sponset så OL i 1984 og flere prestisjetunge maraton i USA.

Kappa har også beveget seg innenfor skjønnhetsmarkedet med deres parfymer og deodoranter. Deres parfymer er laget i samarbeid med selskapet HOSC. Noen av de mest populære duftene for kvinner fra merket er Acqua Woman (2010), en pikant og modig duft med sitrus og mimosa, Viola Woman (2011), en sitron og grønn duft med mandarin, galbanum, grønne blader og jasmin, Rosa (2010) en treaktig og delikat duft med fruktige noter, Perla (2010) en lett blomsterduft og Moda (2010), en energisk duft med mandarin, rose og vanilje.
Vis Mer