Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Karl Lagerfeld Parfyme & Dufter til henne

Karl Lagerfeld er en gåtefull tyskfødt motedesigner som er kjent for sine kolleksjoner for Chanel, Fendi, Chloé og mange flere. Han vokste opp i Tyskland, men flyttet til Paris etter å ha fullført skolen. Selv om tysk design og stiler er nært hans hjerte snakker han stort sett fransk og har bodd i landet det meste av sitt liv. Lagerfeld første steg til berømmelse kom etter at han designet for Jean Patou, og har siden da skapt couture og kolleksjoner for alle typer merker.

I motsetning til andre kjente designere har ikke Lagerfeld kun jobbet for ett merke gjennom årene, selv ikke engang hans eget. I stedet virker det som han foretrekker å prøve ut forskjellige ting og han har skapt couture, prêt-à-porter og hverdagsklær for merker som Chloé, Fendi, Diesel, H & M, Orrefors og et vell av skuespill og operaer. Han er kjent for å være en arbeidsnarkoman og han designer vanligvis rundt 15 kolleksjoner i året, og da er utstillinger og dekorativt arbeid ikke inkludert, og heller ikke tilbehør som klokker, solbriller og vesker. Han har også skapt interiør og arkitekturdesign for noen av verdens mest eksklusive hoteller. Lagerfeld har gjort seg selv til et kunstverk også, han bruker en konstant uniform bestående av en mørk dress med en poppet krage, pulverisert hvitt hår, solbriller og sorte hansker. Det er svært sjeldent man ser ham uten disse plaggene og han har gjort sitt utseende til en del av sin merkevare.

Det har vært Lagerfeld dufter i omløp siden slutten av 70-tallet, men den første Karl Lagerfeld parfymen skapt eksklusivt for kvinner ble utgitt i 1994. Sun Moon Stars er en orientalsk duft med bergamot, ananas og fersken på et hjerte av blomster som jasmin, påskelilje, nellik og iris på en base av skog, musk og vanilje. Den blander elegante og mystiske orientalske floral noter med en søt og veldig feminin følelse. Den vittige tittelen Karleidoscope (2011) blander klassiske floral noter med mer moderne dufter.
Vis Mer