Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Katy Perry Parfyme & Dufter til henne

Katheryn Elizabeth Hudson, bedre kjent som Katy Perry, ble født i 1984 i Santa Barbara, USA. Hennes foreldre er pinsepastorer, så familien flyttet mye rundt i landet med kirken.
Det var også gjennom kirken at Perry oppdaget sin kjærlighet for musikk . Hun sang gospel siden dette var den eneste musikkformen hennes foreldre ville tillate.

Etter å ha opptrådd i kirken fra alderen 9 til 17 år, ønsket Katy å satse på en musikkarriere og flyttet derfor til Los Angleles. Hun signerte med plateselskapet Red Hill Records og ga ut sitt første album, Katy Hudson, i 2001 som inneholdt kun gospelsanger. Albumet solgte ikke særlig bra og Katy ble derfor droppet av plateselskapet.

Katy ga ikke opp, selv ikke etter å ha blitt droppet fra to andre plateselskap. Hun signerte en kontrakt med Capitol Records i 2007 og ga ut hennes første hitsingler «I Kissed a Girl» og «Hot n Cold» samme år. Hun ble kjempepopulær over natten takket være hennes morsomme og fengende musikk og personlighet.

Siden har hun turnert over hele verden, som ikke alltid har vært like lett for den katteelskende Perry som ikke kan ta med seg kattene sine på reisen. Katy elsker katter mer enn noe annet og de ble inspirasjonen for navnet og formen til hennes første parfyme Katy Perry Purr som ble gitt ut i 2010.
Året etter lanserte hun Meow og deretter kom hennes bestselger Killer Queen. Denne parfymen var inspirert av Queen sangen med samme navn, siden Perry er stor fan av bandet. Det er en vakker søt og fruktig duft som kommer i en flott rubinformet flaske. I denne serien finner vi også blomsterduften Oh So Sheer (2014), den friske og kremete Royal Revolution (2014), den delikate og pudderaktige Spring Reign (2015). Alle duftene kommer i den nydelige diamantformede flasken, bare i forskjellige farger.
Vis Mer