40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Kelly Brook Parfyme & Dufter til henne

Kelly Brook (født Kelly Ann Parsons) ble født 23. november 1979 i Rochester, Kent og er en modell, skuespiller og programleder. Hun ble først kjent da hun i 1995, da bare 16, vant en skjønnhetskonkurranse moren hennes hadde meldt henne på.

Kelly er ganske godt kjent for reklamene hun har gjort for Foster, Piz Buin og Walkers, takket være hennes vakre ansikt og nydelige former. Hun har vært på forsiden av GQ, Loaded og FHM og ble også nummer 1. på listen over de mest sexy kvinnene i verden av FHMs kåring i 2005.

Til tross for at å være modell er Kellys prioritet, har hun også dukket opp på TV og i filmer. Hun var med på den engelske versjonen av Skal vi Danse, Britain's got talent og Celebrity Juice, samt mindre roller i forskjellige filmer.

Kelly Brook er også kjent for å være en stor dyrevenn. Hun var en del av PETA-kampanjen "Whose Skin Are You In" sammen med andre stjerner som Helen Flanagan, Pamela Anderson og Jodie Marsh, og poserte kun iført kroppsmaling.

Men Kelly er mer enn bare et pent ansikt. Hun har sin egen badetøy- og undertøykolleksjon og hun har gitt ut sin egen parfyme i samarbeid med Baylis & Harding. Hennes første duft kom ut i 2008 og ble kalt Vivacious. Dette er en søt og fruktig duft for kvinner. Hennes andre duft Audition ble lansert i 2014. En nydelig flaske i en nydelig eske, som pakker inn en dyp blomsterduft med toppnoter av frisk frukt.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.