40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Kenneth Cole Parfyme & Dufter til henne

Den amerikanske motedesigneren Kenneth Cole begynte i familiebedriften som skoselger, men lengtet etter å gjøre noe eget: Han forlot derfor selskapet i 1982 for å starte sitt eget merke, og han begynte med å designe det han kjente best, nemlig sko. Skoene ble vist frem i New York, ettersom han klarte å skrape sammen nok penger etter å ha brukt masse på å få skoene laget i europeiske fabrikker. Den første Kenneth Cole-kolleksjonen ble veldig suksessfull og takket være den fikk Cole mulighet til å utvide selskapet. Sko er fortsatt den viktigste delen av merket, men de selger nå også klær. Casual og formal, samt parfymer. De har nesten hundre butikker over hele verden og Cole er fortsatt leder av firmaet den dag i dag, og tar forsatt de fleste forretningsbeslutningene.

Cole er også veldig kjent for å samle inn penger og jobbe med holdningskampanjer. Han var en av de første i moteindustrien til å snakke om Aids på midten av 80-tallet da temaet var fortsatt veldig tabu. Han jobber også for å pels blir ulovelig.

Den aller første Kenneth Cole-parfymen ble lansert i 2002 og het enkelt nok Kenneth Cole for women. Det var en orientalsk duft med bær, frukt og hint av krydder som kom i en unik flaske. Cole har siden lansert den fruktige duften Kenneth Cole Reaction For Her med noter av melon, mandarin, grapefrukt og eple samt Black for Women (2014) for å feire merkets 30års jubileum.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.