40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Kent Cosmetics Limited Parfyme & Dufter til henne

I over 30 år har Kent Cosmetics Limited gitt oss skjønnhetsprodukter av høy kvalitet. Denne familiedrevne bedriften som startet i 1980 har gitt oss en rekke Eau de Parfums, Eau de Toilettes, body spray og badeprodukter. De holder til i det vakre landskapet i hjertet av Kent.

Deres bestselger er Apple Blossom serien, tidligere kjent som Helena Rubinstein Apple Blossom. Den ble kjøpt av Kent Cosmetics Ltd i 1988, og har vært deres bestselger siden den gang.

Apple Blossom Perfume er en favoritt blant mange kvinner. Notene av liljekonvall, epleblomster og delikat fiol er en flott match til det blomstrende hjertet av anis, rose, sjasmin, vannlilje og ylang-ylang. Basen av sandeltre og musk er en perfekt avslutning på denne vakre, uskyldige floral sammensetning som er en perfekt duft for både unge og eldre. Den kommer ikke bare som en EDT og EDP, men også som en Apple Blossom kroppsspray samt en Apple Blossom såpe, perfekt til å bruke før parfymen slik at du får god duft hele dagen lang.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.