Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Kenzo Parfyme & Dufter til henne

Kenzo ble grunnlagt i 1970 av Takada Kenzo, en japansk designer som var en av de første mannlige studentene til å gå på Bunka Fashion College i Tokyo. Han flyttet til Paris i 1964 fordi han følte seg tvunget til å sette sitt preg på moteindustrien og han introduserte derfor sin egen tolkning av "Fashion Jungle"
Hans første klesmerke var bare for kvinner, men i 1983 han utvidet tilbudet sitt for også å romme menn, før han gikk videre til å tilby noe for både barn og hjem i 1987. Kenzo har alltid jobbet for en flerkulturell verden, en verden av farger og skjønnhet, med naturen som en levende, uendelig kilde til inspirasjon.

Selv om Kenzo nå er eid av LVMH (Louis Vuitton, Moët, Hennessy), en fransk multinasjonalt luksusvare-konglomerat, er merket fortsatt anerkjent som en merkevare i seg selv, takket være designere som Humberto Leon og Carol Lim, som forblir trofaste mot avant-garde essensen til Kenzo. Dette har tiltrukket seg oppmerksomheten til globale superstjerner som Beyonce, Selena Gomez og Rihanna, som ofte er sett sportslige Kenzo antrekk.

Kenzos første parfyme for kvinner var Ca Sendt (1989) som har noen nydelige fruktige blomsternoter som mandarin, appelsin og afrikansk appelsinblomst. Andre populære dufter for kvinner fra Kenzo inkluderer den søte Kashaya (1993), den eksotisk krydrette Jungle Elephant (1996), den florale L'Eau Par Kenzo (1996), den fruktige og treaktig Le Monde Est Beau (1997 ), den berømte blomsterduften Flower (2000), den overdådige Parfum D'Ete (2002), den søte og musky Amour (2006), den vakkere orientalske og balsamico Madly (2011), den nydelige Flower In The Air (2013) og mange flere.
Vis Mer