40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Flower av Kenzo

Per Side
Sorter
Flower av Kenzo er en orientalsk blomsterduft for kvinner.

Den elegante og sofistikerte duften ble utgitt av Kenzo Takada for å gi valmueblomster, som i de fleste tilfeller er duftfrie, en unik aroma. Notene er sammensatt av flere blomster, for eksempel Parma-fiol, rose, hagtorn og jasmin. Disse blomsternotene er blandet sammen med opopanax, fruktig solbær og mandarin. Duften avsluttes med tilsetning av vanilje, røkelse og musk, og gir dybde til den pudderaktige og balsamiske sammensetningen.

Kenzo Flower er uten tvil den mest populære duften fra Kenzo til nå. I samarbeid med Serge Mansau viser den høye, klare flasken den ikoniske, livlige røde valmuen. Denne kolleksjonen ble designet for å illustrere forholdet mellom den urbane verden og folket. Kenzo hadde som mål å vise glede og vennlighet med menneskeheten i denne stadig skiftende verdenen.

Kenzo Flower ble lansert i 2000.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.