40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Kim Kardashian Parfyme & Dufter til henne

Kim Kardashian, født som Kimberly Noel Kardashian på 21. oktober i 1980, er en media personlighet og forretningskvinne. Hun er datter av den kjente advokaten Robert Kardashian (som blant annet forsvarte O.J. Simpson) og stedatter til OL-deltager Caitlyn Jenner, så det var bare et spørsmål om tid før hun selv skulle bli en stjerne. Hun kom seg i rampelyset takket være barndomsvenninnen Paris Hilton og kjæresten Ray-J. Og hun tok like så greit med seg hele familien sin til kjendisverdenen.

I 2006 åpnet Kim sin første DASH boutique sammen med søsterene Khloe og Kourtney og året etter startet reality showet «Keeping up with the Kardashians», som virkelig fikk ballen til å rulle. Kim fikk blant annet spille i flere filmer som "Disaster Movie" (2008), "Temptation: Confessions of a Marriage Counselor" (2013) og "Deep in the Valley" (2009). Hun har også vært modell, gjort en rekke TV-opptredener, giftet seg med rapperen Kanye West og fått to barn.

Etter at Kim erobret moteverdenen, var det bare naturlig at hun begynte å lansere dufter. Hennes første duft Kim Kardashian (2009) ble en stor hit og var en orientalsk blomsterjuice med noter av musk. Mange ble oppriktig imponert over kvaliteten, så Kim fortsatte å lansere dufter som Pure Honey (2012), Glam (2012) og Fleur Fatale (2013).
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.