Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Kim Kardashian Parfyme & Dufter til henne

Kim Kardashian, født som Kimberly Noel Kardashian på 21. oktober i 1980, er en media personlighet og forretningskvinne. Hun er datter av den kjente advokaten Robert Kardashian (som blant annet forsvarte O.J. Simpson) og stedatter til OL-deltager Caitlyn Jenner, så det var bare et spørsmål om tid før hun selv skulle bli en stjerne. Hun kom seg i rampelyset takket være barndomsvenninnen Paris Hilton og kjæresten Ray-J. Og hun tok like så greit med seg hele familien sin til kjendisverdenen.

I 2006 åpnet Kim sin første DASH boutique sammen med søsterene Khloe og Kourtney og året etter startet reality showet «Keeping up with the Kardashians», som virkelig fikk ballen til å rulle. Kim fikk blant annet spille i flere filmer som "Disaster Movie" (2008), "Temptation: Confessions of a Marriage Counselor" (2013) og "Deep in the Valley" (2009). Hun har også vært modell, gjort en rekke TV-opptredener, giftet seg med rapperen Kanye West og fått to barn.

Etter at Kim erobret moteverdenen, var det bare naturlig at hun begynte å lansere dufter. Hennes første duft Kim Kardashian (2009) ble en stor hit og var en orientalsk blomsterjuice med noter av musk. Mange ble oppriktig imponert over kvaliteten, så Kim fortsatte å lansere dufter som Pure Honey (2012), Glam (2012) og Fleur Fatale (2013).
Vis Mer