Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Kylie Minogue Parfyme & Dufter til henne

Eventyret begynte for Kylie Minouge etter at hun spilte Charlene i tv-serien Neighbours, og hun har siden vært en global "sweetheart" med en lang CV. Hun har gitt ut flere album, delt sin kunnskap etter 30 år i bransjen med unge håpefulle som "The Voice" dommer på BBC1 og gjort stor suksess som forretningskvinne og gründer. Minouge er opprinnelig fra Australia og har i likhet med hennes (ikke fullt så berømte) søster Danni, brukt år på å bygge opp sin karriere som sanger, plateartist, låtskriver og skuespiller.

Kylie Minouge, ofte kjent som bare Kylie, ble født i 1968, og til tross en varriert karriere, fortsatt er mest kjent som sanger. Hun har solgt over 70 millioner over hele verden, mottat flere Brit Awards, Grammys og andre store musikkpriser. Hun har begitt seg ut på flere verdensomspennende utsolgte turneer og har også mottatt priser for hennes live-opptredener. Hun ble utnevnt "Officer of the Order of the British Empire (O.B.E.)" av dronning Elizabeth II i 2008 for hennes "tjeneste til musikk". Kylie har en av de mest imponerende samlingen av priser for en kvinnelig soloartist.

Men det har ikke vært bare solskinn og suksess for Kylie. I 2005, da hun var på høyden av sin musikk-karriere, ble hun diagnostisert med brystkreft og gjennomgikk både operasjoner og cellegift for å behandle sykdommen. I løpet av denne perioden tok hun en pause fra showbiz livet. Hun skrev en bok og lanserte sin første duftlinje. Takket være hennes unge alder og kjendis-status, fikk Minouge muligheten til å markere behovet for regelmessige kontroller for brystkreft blant unge kvinner og hun har bidratt til å fremme saken.

Kylies første duft kalte hun "Darling" og den ble gitt ut i 2006. Alle Kylies parfymer reflekterer hennes natur og personlighet. De er søte, men har en liten skarp twist som gjør de spennende og uforutsigbare. Darling har en orientalsk base og inneholder tropiske frukter som pasjonsfrukt og litchi harmonisert med fresia. Siden suksessen av denne blomster duft, har Kylie gitt ut flere enn 10 dufter for kvinner, og nå har hun også våget seg ut på duftmarkedet for menn.

Gjennom sine entreprenørielle ferdigheter, overflod av talent og inspirerende historier, har Kylie Minogue blitt en inspirasjon blant publikum over hele verden, særlig kvinnene. Det sies hun har påvirket mange kvinnelige kjendiser som Sarah Michelle Gellar, Katy Perry, medlemmene i Destiny Child, Madonna og Lady Gaga. Antall kvinner som sjekker seg for brystkreft har også økt betraktelig etter Kylies erfaring ble offentlig kjent. Kylie Minouge blir ofte anerkjent som en av de mest innflytelsesrike og inspirerende kvinnene gjennom tidene.
Vis Mer