40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

L'Artisan Parfumeur Parfyme & Dufter til henne

L'Artisan Parfumeur er et fransk parfymehus kjent for sine nisjedufter. Det ble grunnlagt i Paris av Jean Laporte i 1976. Laporte var en kjemiker, og han startet sin karriere i parfymeverdenen ved å lage en bananduft for en venn. Han utviklet senere dufter basert på grapefrukt og vanilje, og fikk et rykte som "L'Artisan Parfumeur", dufthåndverkeren. Dette ble navnet på merkevaren som ble veldig populær, og som ble en pioner i nisje parfymeindustrien.

Dufter laget av L'Artisan Parfumeur er hovedsakelig soriflores, som betyr at en duft er basert på duften av en enkelt blomst. I løpet av de siste 40 årene har merket ledet ann veien til nye spennende dufter med uventede og originale kombinasjoner.

"Mûre et Musc" var en av de første duftene som ble utgitt av L'Artisan Parfumeur og den var laget av Jean Lapore i 1978. Den er betraktet som merkets mest ikoniske duft, og denne fruktige duften ble laget av ville bjørnebær, en svært uvanlig parfymeingrediens på den tiden. I samme år lanserte Lapore "L'Eau d'Ambre", en orientalsk duft inspirert av historier fra "Arabian Nights". Denne duften inneholder klassisk amber - en av de mest karakteristiske notene til L'Artisan Parfumeur. En annen nyskapende duft fra merkevaren var den berømte duften formet som en Amber Ball, laget av krystaller fra urter. Det ble lansert for første gang i 1977 og har vært en bestselger siden da, med en elegant kombinasjon av amber, vanilje, patchouli, tonkabønne, benzoin og røkelse.

Etter den enorme suksessen gikk Jean Laporte videre til andre prosjekter, og han skapte Maitre Parfumeur et Gantier i 1988, basert på franske dufter fra 1700-tallet. L'Artisan Parfumeur fortsatte å være vellykket med en kolleksjon av over 70 ekstraordinære parfymer, lys og dufter til huset.

I 1994 produserte merkevaren den banebrytende "Premier Figuier", den aller første duften laget av fiken. Den ble utviklet av Olivia Giacobetti, og denne duften åpner en ny verden av parfymeingredienser som noter av fiken, fikontrær og mandelmelk.

Blant andre vellykkede dufter av L'Artisan Parfumeur er den blomstrende og drømmende Les Chasse Aux Papillons (1999) og den eksotiske "Timbuktu" (2004) som er inspirert av å reise gjennom afrikanske landskap.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.