40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

L'Occitane en Provence Parfyme & Dufter til henne

Det hele startet i 1975 da den 23 år gamle Olivier Baussan solgte sin hjemmelagede eteriske rosmarinolje på det lokale markedet i Provence. Året etter startet han sitt eget firma som tok små, men merkbare, steg fremover. Den første butikken åpnet sine dører i 1981, og i dag har selskapet 2700 butikker over hele verden.

Baussan kalte firmaet L'Occitane og i 1990 fikk de lisens for å eksperimentere med ulike naturlige aromaer. De begynte med å lage flere forskjellige dufter for menn, men i 1999, med duften Neroli Eau de Parfum, entret de markedet for parfymer rettet mot kvinner. Denne er fortsatt den dag i dag en favoritt blant parfymeentusiaster med sin rike og mørke duft.

Hovedfokuset til L'Occitane er hudpleie, og deres Immortelle Divine Cream har mottatt flere priser blant annet beste mirakelkrem av Beauty Bible, beste hudpleie av Venus og prisen for innovasjon av Avantus.

Selskapet har også vært veldig involvert i veldedighetsarbeid og L'Occitanestiftelsen ble opprettet i 2006. Stiftelsen har to hovedfokus; å støtte og hjelpe blinde mennesker (etikettene på deres produkter har blindeskrift på dem) og økonomisk frigjøring av kvinner. I 2010 begynte de sitt partnerskap med Aide et Action (Endre verden gjennom utdanning) for å støtte kvinners leseferdigheter i Burkina Faso
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.