Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

L'Occitane en Provence Parfyme & Dufter til henne

Det hele startet i 1975 da den 23 år gamle Olivier Baussan solgte sin hjemmelagede eteriske rosmarinolje på det lokale markedet i Provence. Året etter startet han sitt eget firma som tok små, men merkbare, steg fremover. Den første butikken åpnet sine dører i 1981, og i dag har selskapet 2700 butikker over hele verden.

Baussan kalte firmaet L'Occitane og i 1990 fikk de lisens for å eksperimentere med ulike naturlige aromaer. De begynte med å lage flere forskjellige dufter for menn, men i 1999, med duften Neroli Eau de Parfum, entret de markedet for parfymer rettet mot kvinner. Denne er fortsatt den dag i dag en favoritt blant parfymeentusiaster med sin rike og mørke duft.

Hovedfokuset til L'Occitane er hudpleie, og deres Immortelle Divine Cream har mottatt flere priser blant annet beste mirakelkrem av Beauty Bible, beste hudpleie av Venus og prisen for innovasjon av Avantus.

Selskapet har også vært veldig involvert i veldedighetsarbeid og L'Occitanestiftelsen ble opprettet i 2006. Stiftelsen har to hovedfokus; å støtte og hjelpe blinde mennesker (etikettene på deres produkter har blindeskrift på dem) og økonomisk frigjøring av kvinner. I 2010 begynte de sitt partnerskap med Aide et Action (Endre verden gjennom utdanning) for å støtte kvinners leseferdigheter i Burkina Faso
Vis Mer