Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

La Perla Parfyme & Dufter til henne

La Perla var opprinnelig bare et undertøysmerke, men har siden ekspandert til strandklær, vesker, sko og parfymer.

Det ble grunnlagt i 1954 av Ada Masotti i Bologna, Nord-Italia. Hun pleide å selge undertøyet i eksklusive røde fløyelsbokser som så ut som en perfekt perle (la perla på italiensk). Perlen ble sett på som et symbol på harmoni, luksus og femininitet, nøyaktig hva Ada ønsket med sitt design, og dermed kalte hun sitt selskap La Perla.

La Perla har tilpasset seg til tidene, på 60-tallet lanserte de lyse fargerike undertøy, på 70-tallet trekant-BH og på 80-tallet var La Perla det første selskapet til å designe undertøy som var ment å bli sett. Siden da har La Perla design blitt sett i flere filmer, og de fleste kvinner husker scenen fra Casino Royale hvor James Bond kommer fra havet i sine blå La Perla badebukser. Disse badebuksene ble senere solgt for en heidundrende £ 44,450.
Victoria Beckham hadde på La Perla Cage Bustier i videoen for Spice Girls 'reunion sang; Beyoncé hadde på seg La Perla i hennes video “Partition”, Katy Perry og Madonna poserte i "V" magasinet i La Perla Brief - listen er lang og kjendiser elsker dette eksklusive luksuriøse undertøysmerket.

Det er ikke bare flotte undertøy som La perla er kjent for. La Perla har også utsøkte dufter. Den aller første La Perla parfymen ble lansert i 1986. Denne signaturduften ble laget for å uttrykke essensen av La Perlas forførende, luksuriøst varemerke gjennom en moderne blanding av dominerende rose og ylang-ylang som blandes inn i en mer kremaktig base, der chypre aspektet gir plass til en floral-vanilje duft.

La Perla dufter er like eksklusive som undertøyet. Eclix La Perla fra 2000 er en futuristisk flacon med en vakker sitron, mandel og vanilje elixir, en flaske full av godhet som vil gi deg en varm og kosete følelse.
J'aime La Nuit fra 2008 er en duft som lover kjærlighet om natten og magi og vakre fristelser, innpakket i et slør av hemmeligheter.
La Perla Divina fra 2011 er symbolet på kvinnelighet og sensualitet. Det er en gledelig og inntagende duft med lekne toner av jordbær, roser og champagne. La Perla har også luksus La Perla badeprodukter.
Vis Mer