Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Lacoste Parfyme & Dufter til henne

Lacoste er et fransk motehus, grunnlagt av René Lacoste og Andre Gillier i 1933. I dag er selskapet regissert av Michel Lacoste, lillebroren til Bernard, som styrte selskapet fra 1963, men som døde i 2006. Motehuset selger både formelle og sporty klær, sko, klokker og dufter. Den grønne krokodillelogoen stammer fra Renés kallenavn "The Crocodile", som beskriver hans konkurranseinstinkt som tennisspiller. Hans lidenskap for tennis var så sterk at han utviklet kleskolleksjonen Lacoste inspirert av spillet.

Den hvite Lacoste tennisskjorten ble et symbol på både sport og mote på 80-tallet. Tennisspillere, som Andy Roddick, ble støttespillere av merkevaren og løftet Lacoste til et nytt nivå. I løpet av 80-tallet ble Lacoste berømt i USA og ble ansett som den ultimate preppy merkevaren, også nevnt i Lisa Birnbach offisielle "Preppy Handbook of 1980."

Lacoste popularitet hadde en sterk vekst etter år 2000, da Christophe Lemaire ble valgt som kreativ direktør. Hans trang til å re-designe merket med et mer moderne preg førte til utrolige salg og synlighet. I 2005 klarte selskapet å selge 50 millioner Lacosteprodukter i over 110 land.
Det hjalp selvfølgelig også at kjendiser, som OL-vinnere, ble sett med klærne på sportsarrangementer.

Duftene til Lacoste er produsert i samarbeid med Procter & Gamble. Duftene for kvinner er både elegant og sporty. Lacoste "Woman" ble lansert i 1999 og revolusjonerte tuberosedufter ved å tilsette krydder og marokkansk røkelse. Med "Touch of Pink", fikk Lacoste virkelig stor anerkjennelse. Den har en jasmin- og fiolablanding med appelsin-, koriander- og vaniljenoter. Det har vært flere utgivelser i denne unike serien, for eksempel "Touch of Sun", "Touch of Spring", "Dream of Pink", "Love of Pink" og "Joy of Pink". "Eau de Lacoste" og "Eau de Lacoste Sensuelle" er nydelige fruktige og søte dufter som fremhever elegansen til kvinnen uten å overskygge henne med søthet.
Vis Mer