40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Lady Gaga Parfyme & Dufter til henne

Lady Gaga er en amerikansk popstjerne som steg til berømmelse med singelen "Just Dance". Som datter av den italiensk Cynthia og en fransk-kanadiske Joe Germanotta, hadde Lady Gaga en uvanlig barndom. Hun vokste opp på Manhatten, på Upper West Side, omringet av kultur og jenta med navnet Stefani Joanne Angelina Germanotta, visste fra tidlig alder at hun ønsket å bli artist. I en alder av fire begynte å spille piano, hun skrev sin første ballade da hun var 11 og hun var bare 14 år da hun opptrådde for første gang på en nattklubb. Gaga var så bestemt på at hun skulle bli en sanger at hun droppet ut av den prestisjetunge New York University, etter at hun var én av de 20 som kom inn, for å satse på sin karriere innen underholdning.

Bare 155 cm over bakken, men med nok personlighet til å skille seg ut fra mengden. Hun begynte som låtskriver for Britney Spears, New Kids on the Block og The Pussycat Dolls, før Akon ga henne en platekontrakt i 2008. Lady Gaga hentet navnet sitt fra Queens «Radio Gaga» og ble i begynnelsen sett på som en veldig kontroversiel artist, men etter hits som The Fame (2008), Born This Way (2011), Artpop (2013) og Cheek to Cheek (2014), beviste hun at oppmerksomheten var fortjent. Til tross for at hun har ankommet MTV VMA's i en kjole laget av ekte kjøtt og ankom Grammy Awards i et egg som ble båret av 4 sterke menn, har hun alltid klart å være mest kjent for musikken hennes.

Gagas karriere er ikke begrenset til bare sang og låtskriving, hun har også produsert filmer og hatt en roller som The Countess i American Horror Story. Hun samarbeidet med Sir Elton John på en kleskolleksjon kalt Love Bravery og hun har selvfølgelig laget parfymer. Hennes første ble lansert i 2012 og het Fame, og dette var en spennende orientalsk blanding av giftig Belladonnablomst med honningdråper. Parfymens væske er svart, men farger ikke av på hud eller klær. Eau de Gaga 011 kom i 2014 og dette er en noe maskulin unisex duft med noter av tre og musk.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.