Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Lalique Parfyme & Dufter til henne

Merket Lalique ble skapt av den glass- og smykkedesigneren René Lalique. Han begynte sin karriere som lærling hos den franske gullsmeden Louis Au Coq og han fortsatte sin opplæring i Sydenham Art College of London. Etter samarbeid med flere juvelfirmaer med meget høy standard, åpnet Lalique sin første butikk i Paris der han produserte parfymeflasker. Lalique var en pioner innen bransjen, og skapte holdbare flasker med unikt design til rimelige priser.

De åpnet sin første og eneste fabrikk i Alsace i 1921, og de har siden kun ansatt de beste innen glasslaging. De kombinerer moderne teknikker, med tradisjonelle for å oppnå deres verdifulle kreasjoner som blir solgt i dag.

René Lalique baserte sine kreasjoner på hans yndlingstemaer: kvinner og natur, og hans arbeid vises i museer over hele verden. Merket lager vaser, boller, parfymeflasker, duftende stearinlys, klokker og tilbehør til hjemmet.

Deres parfymer og dufter inkluderer den treaktige og intense Living Lalique (2015) med muskat, vanilje og vetiver. Den er også tilgjenngelig som body lotion. Andre dufter er Amethyst Eclat (2014), med peon, bringebær og magnolia; Azalee (2014), med rose, gardenia og rav og Satine (2013), en orientalsk duft med heliotrope og sedertre. Deres mest populære dufter er Laliques Encre Noire (2006), som inneholder dype noter av tre og vetiver og Fleur de Cristal (2010), som oversettes til krystallblomst, som inneholder en herlig blanding av liljekonvall, bergamott, rosa pepper og jasmin.
Vis Mer