40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Lalique Parfyme & Dufter til henne

Merket Lalique ble skapt av den glass- og smykkedesigneren René Lalique. Han begynte sin karriere som lærling hos den franske gullsmeden Louis Au Coq og han fortsatte sin opplæring i Sydenham Art College of London. Etter samarbeid med flere juvelfirmaer med meget høy standard, åpnet Lalique sin første butikk i Paris der han produserte parfymeflasker. Lalique var en pioner innen bransjen, og skapte holdbare flasker med unikt design til rimelige priser.

De åpnet sin første og eneste fabrikk i Alsace i 1921, og de har siden kun ansatt de beste innen glasslaging. De kombinerer moderne teknikker, med tradisjonelle for å oppnå deres verdifulle kreasjoner som blir solgt i dag.

René Lalique baserte sine kreasjoner på hans yndlingstemaer: kvinner og natur, og hans arbeid vises i museer over hele verden. Merket lager vaser, boller, parfymeflasker, duftende stearinlys, klokker og tilbehør til hjemmet.

Deres parfymer og dufter inkluderer den treaktige og intense Living Lalique (2015) med muskat, vanilje og vetiver. Den er også tilgjenngelig som body lotion. Andre dufter er Amethyst Eclat (2014), med peon, bringebær og magnolia; Azalee (2014), med rose, gardenia og rav og Satine (2013), en orientalsk duft med heliotrope og sedertre. Deres mest populære dufter er Laliques Encre Noire (2006), som inneholder dype noter av tre og vetiver og Fleur de Cristal (2010), som oversettes til krystallblomst, som inneholder en herlig blanding av liljekonvall, bergamott, rosa pepper og jasmin.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.