40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Laura Biagiotti Parfyme & Dufter til henne

Laura Biagiotti har skapt et vakkert utvalg av dufter i samarbeid med Proctor & Gamble. I 1982 ble hennes første parfyme Fiori gitt ut, det er imidlertid Roma Eau de Parfum som er hennes bestselger. Her på Parfyme Klikk har vi et fantastisk utvalg av Laura Biagiotti-parfymer til rimelige priser, inkludert Roma, Venezia, gavesett og mer.

Hvem er Laura Biagiotti?

Laura Biagiotti er en utrolig motedesigner og House of Biagiotti er et av de største motehusene i Italia. Hun fulgte i morens fotspor som eide en klesbutikk og designet uniformene for det italienske flyselskapet Alitalia. Laura åpnet sitt eget klesfirma sammen med mannen hennes, Gianni Cigna. I 1972 var hun i stand til å lage sin første linje for kvinner. Hun er kjent som "Queen of Cashmere", siden stoffet alltid er til stede i alle kolleksjonene hennes. Hennes suksess i motebransjen lot henne oppdage en verden full av dufter, der hun har skapt et vakkert utvalg av parfymer, aftershave, dusjgele og mer.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.