40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Laura Mercier Parfyme & Dufter til henne

Laura Mercier (døpt Michèle Mercier) vokste opp i Provence, Frankrike. Som barn ønsket hun å bli maler og begynte derfor på en designskole da hun var 16. Hun ombestemte seg ganske raskt og begynte å male på folks ansikt istedenfor på lerrete.

Så Laura byttet til en skjønnhetsskole i Paris, og etter at hun var ferdig med utdanningen begynte hun å jobbe som makeup-artist. I 1985 ble Laura invitert til å flytte til Amerika for å bidra til å starte opp den amerikanske Elle. Hun hadde nemlig blitt veldig populær som freelance makeup-artist og hadde jobbet for Chanel og L'Oreal, samt fått seg noen berømte stamkunder som Madonna, Celine Dion, Sarah Jessica Parker og Julia Roberts.

I 1996 ble selskapet Laura Mercier Cosmetics stiftet og deres konsept var å lage «feilfri ansikt». Laura har siden begynnelsen valgt ut alle farger, produkter, hvilken tekstur produktene skulle ha, noe som gjør merket hennes utrolig unikt.
Hennes store engasjement for merket har gitt Laura mange priser for sine produkter som Allure «2003 Best Beauty Award for Courtisane Lip Colour» og InStyle for «2009 Best Beauty Buys included Tinted Moisturizer, Oil Free Foundation and Secret Camouflage.»

Til tross for merkets enorme suksess, jobber Laura fortsatt den dag i dag som freelance makeup-artist for noen av de mest berømte kvinnene i verden. Hun selger sine produkter i 1122 butikker i 27 forskjellige land over hele verden. Hennes merkevare inkluderer kosmetikk, hudpleie og dufter.
Hun har også blitt svært populær blant yngre mennesker takket være unge youtubere som snakket varmt om hennes produkter.

Blant hennes bestselgende produkter finner vi Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 - Oil Free, og Laura har selv sagt at hun laget dette produktet fordi hun ønsket «å gi huden et friskt og sunt, no-makeup, utseende med et myk hint av farge som jevner og forsterker uten å skjule huden.»
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.