40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Laurelle Parfyme & Dufter til henne

Laurelle er en britisk parfymeskaper som åpnet døren i 2008. De er spesialister på moro, gode parfymer og rimlige priser. Blant de mest populære parfymene fra Laurelle finner vi den friske og fruktige Femme, den sensuelle Forever Together med noter av vanilje, fersken og mandelmakroner, samt Sexxy Shoo en kolleksjon som har flasker formet som høyhælte sko – Perfekt for alle som elsker sko, jentebursdager eller utdrikningslag.


Laurelle ble også valgt å lage den offisielle duften for actionfylte eventyrfilmen Mortal Instruments med Lily Collins i 2013. Den fantastiske historien ble reflektert i 2 separate dufter; den aromatiske og fruktige Strength (2013), og blomsterduften Angelic Power (2013).
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.