40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Lipsy Parfyme & Dufter til henne

Motemerket Lipsy Limited (også kjent som Lipsy London) ble etablert i London i 1988 av ekteparet Jeremy og Marc Stakol. Merket selger sine klær og tilbehør gjennom sine over 80 franchise-butikker over hele verden, samt på nett som grossist.

Lipsy har kjente fans som Hertuginne Kate, som har blitt avbildet iført klær fra Lipsy på viktig arrangementer som Royal Ascot. Merket har derfor lansert «stjel stilen hennes»-kampanjen, for kunder som ønsker å gjenskape stilen til kjendiser. De har også lansert kolleksjonen VIP, som inkluderer kjoler, badetøy og parfymer, for anledninger der du ønsker å føle deg ekstra glamourøs.

Blant Lipsys dufter for kvinner finner vi Glam, er fruktig blomsterduft med honning, orkidé, svart røkelse og peon. Glam kan må også få kjøpt i Body Lotion.
Lipsy (2010) inneholder mandarin, erter og rose, Love Perfume kommer med appelsinblomst, jasmin og magnolia, Lipsy London Love (2012) gir oss noter av sitron, rose, sedertre og ylang-yalng og Caged (2014) inneholder pepperkorn, gardenia, tuberose, vanilje og rav.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.