40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Little Mix Parfyme & Dufter til henne

Jade Thirlwall (født 1992), Jesy Nelson (født 1991), Leigh-Anne Pinnock (født 1991) og Perrie Edwards (født 1993) er de fire jentene bak jentegruppa Little Mix.

Little Mix ble til da de alle dro på audition for den åttende sesongen av det populære showet X Factor i Storbritannia. Ikke bare vant de de hele konkurransen, de ble også den aller første gruppen til å vinne. Lille Mix signerte kontrakt med plateselskapet Syco, eid av Simon Cowell. Deres første singel var en cover av Damian Rices sang Cannonball .

De er kjent for både deres individuelle stiler innen mote, hår og sminke, samt hitsingler som «Secret Love Song» og «Love Me Like You»

Like før Little Mix sitt tredje album, lanserte de sin første duft Gold Magic, et ordspill med singelen fra det tredje albumet "Black Magic". Duften er en blanding av alle fire jentenes personligheter og stiler.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.