Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Lolita Lempicka Parfyme & Dufter til henne

Lolita Lempicka, født Josiane Maryse Pividal, er en fransk motedesigner og parfymeskaper.
Hennes navn kommer fra Nabokavs bok "Lolita" og den polske maleren Tamara de Lempicka. Hennes lidenskap for motedesign begynte i ung alder da hun lagde kjoler for hennes barbier.
Som barn elsket hun eventyr, prinsesser og flotte kjoler og disse elementene er fortsatt til stede i hennes kolleksjoner og parfymedesign. Hennes kjoler er oppmerksomt og delikat brodert og hennes parfymeflasker ser ut som de kommer fra et magisk eventyrland. Eventyr er ikke hennes eneste kilde til inspirasjon, hun ble også inspirert av moteblader som Marie Claire, designere som Coco Chanel, poeter som Jean Cocteau og malere som Matisse og Modigliani.

Hennes første kolleksjon ble presentert i 1983, da hun var 29, og hennes første butikk åpnet ett år senere i Paris. 1984 var også året hun fikk sin første motevisning i Tokyo, og året etter fikk hun endelig sitt eget moteshow i Paris.

Før hun etablerte sitt eget motehus i 1990, var hun kunstnerisk leder for Cacharel (1987-1990).
Hennes berømmelse for parfymer startet da hun lanserte "Lolita Lempicka" og "Le Premier Parfum". Siden 1997 har "Lolita Lempicka", med sin epleformet flaske, blitt en verdensomspennende bestselger. I 2008 ga Lempicka ut "Fleur Défendue" og "Fleur de Corail" (Forbidden Flower og Coral Flower). "Si Lolita" er en orientalsk blomsterduft i en kløverformet flaske som ble lansert i 2009. "L'Eau En Blanc" er en drømmende treaktig blomsterduft, formet som et lilla og gult eple.
Vis Mer