40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Love Is Parfyme & Dufter til henne

Love Is ... er en kjent tegneserie fra New Zealand skrevet og tegnet av Kim Casali. Disse var veldig populære på 70- og 80-tallet og har to søte figurer, en gutt og en jente. Det bruker ikke snakkebobler , men hver stripe har ordene kjærlighet er ... på toppen og deretter slutten av setningen i bunnen, som er forskjellig hver gang. Vanligvis handler stripene er om de tingene som utgjør et forhold, fra kyss til ekteskap. Love Is ... er fortsatt publisert i aviser over hele verden, og det er også nok av varer tilgjengelig med de 2 karakterene, inkludert en Love Is ... parfyme selvfølgelig! Love Is ... duften er nydelig romantisk duft som kommer i en fin sølv boks.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.