Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Luciano Soprani Parfyme & Dufter til henne

Luciano Soprani ble født i provinsen Reggio Emilia, Italia, i 1946 og er mannen bak merket med samme navn. Da han var bare 21 år gammel, bestemte han seg for å bli designer og han jobbet for Max Mara, Gucci og Nazareno Gabrielli.

Merket hadde sin storhetstid på 80-tallet etter at Soprani lanserte sin første kolleksjon i 1981. Mange kjendiser, skuespillere og modeller, har båret klær fra merket, blant annet Jacqueline Bisset, i filmen «Wild Orchid» brukte hans berømte nattkjoler

Luciano Soprani døde i 1999, før han rakk å fullføre sin siste kleskolleksjon, men han arv og vision fortsatte å være en del av merket. I dag er selskapet drevet av paret Margherita Ghiseli og Vittorio Petrone.

Luciano Sopranis dufter er laget i samarbeid med Jean Christophe Herault. Den første duften for kvinner dukket opp i 1987, med navnet Luciano Soprani Donna, med mandarin, vanilje og sandeltre. Merket lanserte flere vellykkede kreasjoner som for eksempel Solo Rosa (1998) som kommer i en roseformet flaske og inneholder noter av blomster og frukt, Flirt Issimo (2006) med sedertre, rav, bringebær, rose og vetiver, og Miss Soprani (2007) med fresia, jasmin og eikemose.
Vis Mer