40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Luciano Soprani Parfyme & Dufter til henne

Luciano Soprani ble født i provinsen Reggio Emilia, Italia, i 1946 og er mannen bak merket med samme navn. Da han var bare 21 år gammel, bestemte han seg for å bli designer og han jobbet for Max Mara, Gucci og Nazareno Gabrielli.

Merket hadde sin storhetstid på 80-tallet etter at Soprani lanserte sin første kolleksjon i 1981. Mange kjendiser, skuespillere og modeller, har båret klær fra merket, blant annet Jacqueline Bisset, i filmen «Wild Orchid» brukte hans berømte nattkjoler

Luciano Soprani døde i 1999, før han rakk å fullføre sin siste kleskolleksjon, men han arv og vision fortsatte å være en del av merket. I dag er selskapet drevet av paret Margherita Ghiseli og Vittorio Petrone.

Luciano Sopranis dufter er laget i samarbeid med Jean Christophe Herault. Den første duften for kvinner dukket opp i 1987, med navnet Luciano Soprani Donna, med mandarin, vanilje og sandeltre. Merket lanserte flere vellykkede kreasjoner som for eksempel Solo Rosa (1998) som kommer i en roseformet flaske og inneholder noter av blomster og frukt, Flirt Issimo (2006) med sedertre, rav, bringebær, rose og vetiver, og Miss Soprani (2007) med fresia, jasmin og eikemose.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.