Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mäurer & Wirtz Parfyme & Dufter til henne

Michael Maurer og hans stesønn Andreas August Wirtz grunnla sin bedrift Maurer & Wirtz i Aachen, Tyskland i 1845. De begynte med å produsere parfymerte såper og vaskemiddel, men er i dag mer kjent for sine parfymer og dufter. Maurer & Wirtz er delt mellom tre forskjellige forretnings deler: Beauty, Prestige & 4711.

Deres første parfyme for kvinner, Tosca, ble produsert i 1921. Dette var en aldehydish sitrusduft som ble veldig populær den gang, og er fortsatt ettertraktet i dag blant samlere.
De har siden gitt ut en håndfull dufter for kvinner, blant annet Nonchalance (1960), Nonchalance Fue Blue (1990) og Jolie de Nonchalance (1993).
Acqua Colonia-serien ble lansert i 2009 som et undermerke til 4711. Alle duftene i denne serien er unisex og er basert på ingredienser, istedenfor aromaer.

Den sterke forbindelsen mellom tradisjon og det moderne har formet Maurer & Wirtz i generasjoner. En kombinasjon av pålitelighet, kreativitet, tradisjon og innovasjon har bidratt til å skape et fremgangsrikt selskap, en global aktør, som selger sine produkter i over 140 land.
Vis Mer