40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Mäurer & Wirtz Parfyme & Dufter til henne

Michael Maurer og hans stesønn Andreas August Wirtz grunnla sin bedrift Maurer & Wirtz i Aachen, Tyskland i 1845. De begynte med å produsere parfymerte såper og vaskemiddel, men er i dag mer kjent for sine parfymer og dufter. Maurer & Wirtz er delt mellom tre forskjellige forretnings deler: Beauty, Prestige & 4711.

Deres første parfyme for kvinner, Tosca, ble produsert i 1921. Dette var en aldehydish sitrusduft som ble veldig populær den gang, og er fortsatt ettertraktet i dag blant samlere.
De har siden gitt ut en håndfull dufter for kvinner, blant annet Nonchalance (1960), Nonchalance Fue Blue (1990) og Jolie de Nonchalance (1993).
Acqua Colonia-serien ble lansert i 2009 som et undermerke til 4711. Alle duftene i denne serien er unisex og er basert på ingredienser, istedenfor aromaer.

Den sterke forbindelsen mellom tradisjon og det moderne har formet Maurer & Wirtz i generasjoner. En kombinasjon av pålitelighet, kreativitet, tradisjon og innovasjon har bidratt til å skape et fremgangsrikt selskap, en global aktør, som selger sine produkter i over 140 land.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.