40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Made in Chelsea Parfyme & Dufter til henne

Made in Chelsea er et manusbasert reality show som følger livet til noen 20-åringer som er født og oppvokst i eksklusive bydelen Kensignton og Chelsea. Showet er også referert til som SW3 som postnummer i området. Programmaet rullet over skjermen for første gang i 9.mai 2011 og de har hatt over 10 sesonger siden. Flere av karakteren har kommet og gått siden den gang, men Alexandra Felstead (Binky), Mark-Frances Vandelli og Louise Thompson har vært med i hver episode siden begynnelsen. Gjengen er som oftest å finne i forskjellige luksusområder i sør-England, eller på reiser til steder som Verbier, Saint-Tropez, og Dubai.

Det har laget og solgt masse mechandise for serien, som for eksempel krus (Made in ChelTEA), bøker ( Made In Chelsea: Life and Style Essentials: The Official Handbook) og selvfølgelig parfymer. Made In Chelsea-duften ble lansert i 2014 og er tilgjengelig i en 50ml Eau de Toilette. Det finnes også et gavesett som kommer med 50ml EDTm samt en 150ml shimmer Body Lotion og 150 Shower Gel. Duften åpner med sitrusnoter, før den smelter inn i et blomsterhjerte av liljekonvall og bringebær og hviler på en base av rav, sandeltre og musk.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.