40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Madonna Parfyme & Dufter til henne

Madonna er en legendarisk popstjerne, danser, skuespiller og forretningskvinne. Hun er godt kjent for å skyve grensene og for en stadig skiftende utseende og stil og er pga dette et ekte ikon og er ofte referert til som The Queen of Pop. Hun ga ut den første offisielle Madonna parfymen Truth or Dare i 2012.

Madonna Louise Veronica Ciccone liv startet i 1958. Foreldrene var Silvio Anthony "Tony" Ciccone og Madonna Louise Fortin og hun ble født i Bay City, Michigan. Hun hadde en streng katolsk oppdragelse som senere skulle være inspirasjonen bak noen av hennes mest kontroversielle hits som "Like a Virgin" og "Like A Prayer". Begge sangene hintet om et forhold til kirken, noe som irriterte mange religiøse grupper og selv Vatikanet fordømte dem.

Til tross for hennes opprørskhet sies Madonna å være en perfeksjonist. Hun fikk kun toppkarakterer på skolen og hun ble uteksaminert fra high school et semester tidligere enn sine jevnaldrende. Hun ble senere tilbudt et fullt stipend til danselinjen på University of Michigan, men hun droppet ut av college for å starte sin karriere i underholdningsbransjen. På begynnelsen av 80-tallet valgte Madonna å gå solo som sanger og skrev sin første nummer 1 hit som heter "Everybody". Hennes debutalbum "Madonna" gjorde det bra og hun fikk sakte men sikkert et kjent navn. Jenter over hele verden elsket Madonnas opprørske stil, alt fra hennes nettingstrømper og blondeundertøy til hennes store krusifiks halskjeder og selvfølgelig hennes dristige dansetrinn. Madonna har også dukket opp i over 20 filmer. Hun er best kjent for sin rolle som Nikki Finn i "Who's That Girl" fra 1987 og rollen som Evita Perón i 1996 filmen Evita. Dokumentaren "Madonna: Truth or Dare" eller "In Bed with Madonna" som den også kalles fra 1991 får du følge Madonna på hennes 1990 Blond Ambition World Tour. I 2008 regisserte hun sin første film "Wisdom". Madonna har også skrevet bøker, i 1992 ga hun ut en berømt salongbord bok med tittelen "Sex", som var en stor suksess og solgte ut hele første utgaven på rekordtid. Hun har også skrevet flere barnebøker og noen biografier om henne tours og liv. Kontroversen har alltid vært en del av Madonnas karriere. På 80-tallet gjorde hennes lekne holdning til religion mange opprørte. På hennes 1990 Blond Ambition World Tour hadde hun den nå berømte kjegleformede BH designet av Jean-Paul Gaultier. Den ble solgt på auksjon i 2012 for hele £ 40.000. På MTVs 20. årlige Video Music Award Madonna, som da var 45 år, ga Britney Spears, som da var 21 år, et fransk kyss og Christina Aguilera, som var 22 år, et kyss på leppene, og dette høstet mye oppmerksomhet i media. Madonna er ikke bare en talentfull popsanger og en mote diva, hun er også en vellykket forretningskvinne. I 2010 lanserte hun sitt livsstil merkevare Truth or Dare sammen med datteren Lourdes og hennes manager Guy Oseary. Truth or Dare lager vesker, tilbehør og sko, inkludert sandaler, stiletter og støvler. Truth or Dare har også gitt ut den aller første Madonna duften med samme navn.

Truth or Dare (2012) er en hvit floralduft med blomstrende noter av gardenia, tuberose, neroli og jasmin på en base av vanilje og amber. Ved lanseringen av Truth or Dare, hyret Madonna to mannlige modeller, en kledd i hvitt som bærer tuberose og gardenia i hånden og en kledd i svart som holder den hvite parfymeflasken. De skulle symbolisere ingrediensene i duften samt den lyse og mørke siden av Madonna. I duftens TV-annonse var Madonna toppløs og ser direkte på kameraet mens hun holder en flaske Truth or Dare. Parfymeboksen viser Madonna med et speilbilde av seg selv med knallrød leppestift og hennes varemerke krusifiksen. Truth or Dare kommer som en Eau de Parfum, Bodylotion og som et gavesett. Truth or Dare kommer i flere versjoner: Naked er en mer sensuell versjon av hennes første duft.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.