Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Marc Jacobs Parfyme & Dufter til henne

Marc Jacobs er en av de mest suksessrike designerne vi har i dag. Han er født og oppvokst i New York City og hans selskap, Marc Jacobs, har over 200 butikker over hele verden. Merket tilbyr mote for kvinner og menn innen klær, sko, vesker, tilbehør og en rekke dufter og skjønnhetsprodukter. Merket har også et dattermerke kalt Marc av Marc Jacobs som er noe mer rimelig, som ble lansert i 2001.

Marc Jacobs ble født i 1963 og studerte senere på den anerkjente Parson School for Design. Han kastet ikke bort noe tid etter å ha kommet inn på skolen og begynte med å designe en kolleksjon av gensere som skulle bli hans gjennombrudd. De ble håndstrikket av hans bestemor som han beskriver som en stor inspirasjon som har stor innflytelse på hans arbeid.

I 1986, da Jacobs var bare 24 år gammel, kom den første kolleksjonen under merkenavnet Marc Jacobs på markedet, og den ble hedret med den prestisjetunge prisen «Council of Fashion Designers of America Perry Ellis». Jacobs er den yngste som noen sinne har vunnet den prisen.

Hans suksess fikk han en stilling som kreativ direktør i Perry Ellis International. I 1992 presenterte han den beryktede Grunge for Perry Ellis, som ble møtt med masse kritikk og kostet han jobben. Men til tross for nederlaget fortsatte han å designe og senere samme år ble han tildelt Women's Designer of the Year-prisen og i 1997 ble han utnevnt til kreativ leder for Louis Vuitton

I løpet av de 16 årene han jobbet for motegiganten hjalp han til å firedoble fortjenesten og gjøre Louis Vitton til et globalt motemerke. Hans arbeid ble hedret i en utstilling i Paris Les Arts Décoratif i 2012, og året etter annonserte han at han trakk seg fra Louis Vitton for å fokusere på sitt egen merke.

Jacobs støtter aktivt homofiles rettigheter og legalisering av homofilt ekteskap. Jacobs' prosjekt "Protect the Skin You're In « (beskytt huden du er i) støtter forskning om melanom og effektene solen har på huden.

Marc Jacobs lansert sin første duft i 2001 en blomsterduft kalt Marc Jacobs for Women. I 2006 introduserte merket et stadig voksende utvalg av 300ml rimelige splash-dufter med fokus på en bestemt note hver. Serien for kvinner inneholder dufter som regn, gress, bomull og ivy, mens unisex-serien tilbyr basilikum, pære, hibiscus og grapefrukt.
Marc Jacobs står også bak den suksessfulle Daisy-serien som først ble introdusert i 2007 med duften Daisy. Den ble etterfulgt av Daisy Eau så Fresh (2011), Daisy Delight (2014), Daisy Dream (2014) og Daisy Sorbet (2015).
Andre populære parfymer fra Marc Jacobs er Dot (2012), Lola (2009), Honey (2013) og Decadence (2015). Duftene er utgitt i samarbeid med Coty og Marc Jacobs har samarbeidet med de største navnene på duftmarkedet som Yann Vasnier, Ann Gottlieb, Alberto Morillas, Loc Dong og Annie Buzantian.
Vis Mer