Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mauboussin Parfyme & Dufter til henne

Mauboussin har vært en av de mest respekterte gullsmeder i Paris, i nesten to århundrer. Selskapet, som startet som en liten butikk i Paris, ble drevet av M. Rocher. Han var kjent for sine gullsmedkunnskaper og takket være hjelp fra Jean Baptiste Noury, drev han selskapet fram til 1869, før hans partner tok over. Nourys nevø, George Mauboussin tok senere over selskapet, og til tross for at de lenge hadde vært kjent over hele Europa for deres utmerkede design, tok Mauboussin selskapet til nye høyder. Tidlig 1920 åpnet Mauboussin en enorm butikk i Paris, i nærheten av den kjente opraen, hadde utstillinger der han viste frem merkets edelstener og spesialdesignet smykker for kjendiser som Greta Garbo, Marlene Dietrich og flere kongelige rundt i Europa.
Det var også rundt denne tiden at Mauboussin introduserte art deco-stilen som gjorde stor suksess.

Mauboussin har stått stødig gjennom flere historiske tragedier, som første og andre verdenskrig, samt den store depresjonen. Under andre verdenskrig var det begrenset hvor mye gull man fikk tak i, og dette tvang selskapet til å prøve å jobbe med andre matrialer som videre ledet til en innovasjonen innen bransjen.

På slutten av 1900-tallet begynte merket å lage luksusklokker, dekorert med deres signatursmykker og i 2000 lanserte de den aller første parfymen. Mauboussin for Women er en varm balsamicoduft med nydelige noter av plomme, mandarin, jasmin og rose på en base av tre og vanilje. Flere dufter har kommet siden, som den søte og fruktige Emotion Divine (2007), den sensuelle og orientalske L`Elixir Pour Elle (2013) og den mystiske Le Secret D'Arielle (2015), en hvit blomsterduft låst i en sort speilboks med forgylte detaljer.
Vis Mer