Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mayfair Parfyme & Dufter til henne

Mayfair pefumes er en britisk merkevare basert like utenfor London, som ble etablert i 2004. Selskapet tilbyr populære dufter og kosmetikkprodukter som tidligere har blitt avviklet, for å gi tilbake kunders favoritter de ikke lenger kunne få tak i.
Deres stadig voksende produktkatalog inneholder parfymer for kvinner og menn, kosmetikk og solpleie.

Et av de mest kjente eksemplene var da Mayfair kjøpte rettighetene til det populære ansiktspudderet Feather Finish fra Lentheric, som hadde stoppet produksjonen av det populære produktet for flere år siden. Pudderet har nå blitt utgitt igjen under Mayfair og fans over hele verden har forelsket seg igjen i takket være deres store utvalg av farger, og med et hint av Camelia olje som beskytter huden, uten at den skinner, i opptil 25 timer.

Mayfair har flere dufter for kvinner. En av deres bestselgere er blomsterduften Eau de Toilette Flair (1999), som er basert på den klassiske duften, opprinnelig introdusert av Lentheric. Den kombinerer blomsternoter av jasmin, rose og mimosa med krydret muskat og aromatisk sandeltre, musk og rav.
Den kjente duften Pagan, fra Jovan, ble først lansert på begynnelsen av 60-tallet og ble bragt tilbake av Mayfair. Den har en blanding av eksotiske blomster som utgjør en sterk blomsterduft som holder lenge. Andre kjente dufter fra Mayfair er de orientalske blomsterduftene Tramp (1975) og Just Musk (2003). De har også lansert den populære Floralia-kolleksjonen med forskjellige dufter som konsentrerer seg om en blomsternote.
Vis Mer