Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mexx Parfyme & Dufter til henne

Mexx er et moderne nederlandsk livsstilselskap som ikke bare tilbyr klær, men også briller, solbriller, sko, tepper, sengetøy og parfymer. Mexx ble lansert i 1986 av Rattan Chadha. Mexx har blitt solgt og er nå en multimillion selskap med mer enn 800 butikker og utsalgssteder over hele verden.

Mexx er i hovedsak rettet mot de unge og de som er unge til sinns, deres kjoler er morsomme og flørtende, Mexx sko funky og fargerike og deres dufter flørtende og interessante.

For en tid var Mexx en del av Liz Claiborne gruppen, et multimerkevare selskap som ikke bare solgte klær, men også dufter. Denne kunnskapen av parfymeindustrien ble snart en del av Mexx merkevare og i dag er det mer enn 50 forskjellige Mexx parfymer og dufter tilgjengelige.

De fleste av Mexx sine parfymer har et mannlig motstykke, Life is Now fra 2015. En urban, vital og forfriskende duft med en fruktig topp som gir seg inn i floral hjertet. Basen er en blanding av vanilje, sedertre og musk.

Look Up Now Life Is Surprising For Her (den mannlige versjonen er bare kalt For Him) er den perfekte sommerduften, flasken er klar med et orange "klistremerke" som fører dine tanker til en bolle full av friske appelsiner. Duften åpner med fruktige noter av pære, fersken og bjørnebær og blandes perfekt med en sommerbukett av tuberose, gardenia og jasmin. Basen er en subtil blanding av sandeltre, sedertre og vanilje.

Mexx Wild er en av våre favoritter. Dette er en varm og søt parfyme rettet mot fryktløse kvinner som er trygge på seg selv. Den har noter av bringebær, bergamott, neroli, hibiskus, roseblader og frangipani, vanilje, heliotrope og amber. Det er en duft man kan bruke hele året og som klarer å være både elegant og vill på samme tid.
Vis Mer