40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Miller Harris Parfyme & Dufter til henne

Lyn Harris etablerte Miller Harris i 2000 etter å ha dedikert flere år av livet sitt til å lære seg triksene i handelen, inkludert studier i Paris og arbeid hos Robertet. Under Lyns barndom tilbrakte hun somrene i en parfymebutikk, som på den tiden var en luksuriøs vare kun forbeholdt de privilegerte. Ved å kombinere dette med de organiske duftene hun pleide å komme over mens hun besøkte besteforeldrene i Skottland, ble øynene hennes åpnet for kompleksiteten av en duft. Selskapet startet sakte og jevn, og Lyn foretrakk at Miller Harris var et parfymehus av nisje og kvalitet over kvantitet. Da folk fant ut at hun hadde gitt et rent vokslys i gave til Michelle Obama, økte salget av rene vokslys med 300%. Mens hun fremdeles fokuserte på dufter la Miller Harris-kolleksjonen også til produkter som stearinlys og tapeter.

Lyn gjør tid til rundt 4-6 heldige mennesker i året som får be om en skreddersydd duft med startpriser på £8000. En av de skreddersydde duftene hun skapte ble senere gjort tilgjengelig for allmenheten. L'Air de Rien (2006) ble opprinnelig laget kun for 70-tallsikonet Jane Birkin. Denne musky-vaniljeduften tok to år å lage og er ment å minne Birkin om fortiden hennes. I 2016 ble en relansering av L'Air de Rien utgitt i en ny flaske illustrert av Jane Birkin selv. Kjendiser som ryktes å glede seg over Miller Harris unike kreasjoner er blandt annet Mischa Burton, Goldie Horne og Helena Bonham Carter.

Flertallet av de 45 Miller Harris-duftene som ble lansert mellom 2000 og 2016 er ikke bundet til noe kjønn. Et unntak er Coeur d'Ete (2006) som Lyn opprettet da hun var gravid med sitt første barn. Mens hun hadde sug på sjokolade, pære og banan, skapte Harris denne blomsterrike gourmandaromaen med noter av kakao, grapefrukt og lakris, hvit pære og kassia, musk og benzoin.

Miller Harris dufter er tilgjengelige i størrelser på 50ml og 100ml.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.