40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Monsoon Parfyme & Dufter til henne

Peter Simon opprettet motemerket for kvinner, Monsoon, i 1973. Stilen har siden begynnelsen vært inspirert av India, med sin bruk av farger og materialer, samt deres versjoner av indisk brodering som for eksempel den kjente Batikteknikken.

Monsoon åpnet sin første butikk i London, og de utvidet raskt rundt i Storbritannia. De lanserte også etterhvert et dattermerke Accessorize, som kun fokuserte på tilbehør. Merket begynte etterhvert også å selge barneklær, sko, sengetøy og dufter.

Monsoon har et godt rykte takket være deres fokus på fair trade, samt etableringen av Accessorize Trust som arbeider med barn og kvinner i nød på det asiatiske kontinentet. I 2007 fikk merket utmerkelsen av dronningen av England for International Trade.

Monsoon har produsert mange dufter for kvinner, den første var blomsterduften Shimo Monsoon som ble lansert i 1996 med noter av mandarin, appelsinblomst og bergamott.
Denne duften ble etterfulgt av andre delikate kreasjoner som krydder- og sitrusduften Monsoon for Women (2008) med noter av ravolje, bergamott og marokkansk rose. Det var også den treaktige Elation (2010) med rose, te og freisa og den nyeste Rose Gold (2015) som blander varme noter av vanilje, rav, musk, sitron og tuberose.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.