Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Mont Blanc Parfyme & Dufter til henne

Mont Blanc ble grunnlagt i 1908 av Claus-Johannes Voss og August Eberstein, som umiddelbart fokuserte sin kreativitet på å produsere svært pålitelige og vakre penner. Etter lanseringen av pennen Meisterstück og deres Montblanc-pen fra 1910, ble merkenavnet Mont Blanc virkelig annerkjent. Selv om de fokuserte på produksjonen av penner, utvidet de tilbudet sitt i 1935 til å også inkludere skinnvarer, penal og notatbøker.

Dunhill kjøpte opp de fleste av aksjene i Mont Blanc rundt 1970, kort tid etter tok Richemont Group, som også eier andre luksusmerker som Cartier og Van Cleef & Arpels, over hele kjøpet.
Det var dette nye eierskapet som virkelig satte Mont Blanc på kartet ved å innføre et større utvalg skinnvarer, fine smykker og klokker. I 2001 lanserte også Mont Blanc sin aller første duft som gikk under navn "Presence". Som alle andre Mont Blancs dufter lansert siden den gang, ble Presence produsert i samarbeid med Inter Parfums Inc., som hjalp Mont Blanc å oppnå en overlegen kvalitet av parfyme uten å miste sin merkevare og identitet.

Andre populære dufter i Mont Blanc-serien for kvinner er den intense aromaduften av "Presence d'Une Femme Intense" (2004) som er en overdådig og søt blomsterduft. De har også "Femme Individuelle" (2004) med myke og krydrette orientalske noter, den varme blomsterduften "Femme de Mont Blanc" (2006) og den treaktige duften med hvite blomsternoter "Legend Pour Femme" (2012) for å nevne noen.

Mont Blanc - opplev det eksepsjonelle.
Vis Mer