40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Moschino Parfyme & Dufter til henne

Franco Moschino skapte moteselskapet Moschino i 1983. Det ble umiddelbart anerkjent som en luksusmotehus med en eksentrisk og nyskapende stil. Francos kjærlighet til kunst, eleganse og innovasjon viste seg å være vellykket og oppmuntret hans assistent, Rossella Jardini, til å opprettholde stilen selv etter hans død. I nitten år, 1994-2013, var Rossella kreativ direktør for Moschino, og lanserte sofistikerte, geometriske og moderne kolleksjoner. Jeremy Scott ble Moschino kreative direktør etter Rossella, og han passet perfekt til Moschino stil og verdier.

Uansett hvem som har vært kreativ direktør, forblir Moschinos stil eksentrisk, nyskapende med mye sterke farger, uten å være for over-the-top. Moschino har også tilbehør som smykker, kosmetikk, klokker og parfyme (samt jet hjelmer). De har også undermerker som Moschino Cheap (for kvinner) and Chic og Love Moschino (tidligere Moschino Jeans, for både menn og kvinner).

Moschinos første duft var "Moschino For Women", utgitt i 1987. Senere lanserte de "Cheap and Chic", som har en flaske inspirert av Oliva fra Skipper'n. Andre dufter for kvinner fra merket er "Moschino Glamour" som er en delikat, treaktig og musky duft for kvinner og "Pink Bouquet" er en blomsterduft for kvinner, som inneholder deilige dufter av ananas og pepperkaker, samt jasmin, lilje og viola.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.