40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Cheap & Chic Light Clouds av Moschino

Per Side
Sorter
Cheap & Chic Light Clouds av Moschino er en fruktig blomsterduft for kvinner.

Som navnet på kolleksjonen antyder er Cheap & Chic Light Cloud en forfriskende og ren duft som får deg til å føle at du er på "Cloud 9". Med toppnoter av syklamen, ferskenblomst og grønne blader, pluss hjertenoter av rose, jasmin og lotus, er denne duften av en frisk blomsterhage på en flaske, perfekt. Komposisjonen ender med en base av rav, musk, patchouli og jordnære noter.

Moschino er kjent for sin morsomme, vågale og unike stil, som ikke bare kommer til uttrykk gjennom mote, men også med parfymeflasker. Parfymekolleksjonen Cheap & Chic startet i 1995 med en nydelig flaske inspirert av Olivia fra den berømte amerikanske tegneserien Popeye. Siden den gang har Moschino fått frem flere andre flanker som fremdeles følger den ikoniske Olivia-formede flaskedesignen som mange elsker.

Cheap & Chic Light Clouds av Moschino ble lansert i 2009.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.