40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Pink Bouquet av Moschino

Per Side
Sorter
Pink Bouquet er en fruktig blomsterduft for kvinner.

Denne livlige duften åpnes med glitrende toppnoter av bergamot, bringebær og ananas som smelter til et mykt blomsterhjerte av jasmin, liljekonvall, fiol og pion. Basenotene inkluderer en uvanlig, men passende akkord av pepperkaker som er blandet med saftig fersken, aromatisk musk og eikemose, en perfekt avrunding av denne uimotståelige og energiske duften.

Moschino legger like mye innspill i formuleringen av dufter som de gjør i utformingen av parfymeflaskene. Denne duften presenteres i en pen, rosa hjerteformet flaske, som visuelt representerer den søte aromaen inni. Parfymen er også å finne i gavesett som inkluderer en rekke duftende kroppspleieprodukter som kremer og dusjgeler.

Pink Bouquet ble utgitt i 2012.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.