40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Naomi Campbell Parfyme & Dufter til henne

Naomi Elaine Campbell ble født i Streatham, London i 1970, og hun var vært ganske så opptatt siden. Hun var bare syv da hun hadde sin første offentlige opptreden i Bob Marleys musikkvideo for sangen «Is This Love» og bare ti år gammel da hun kom inn på den respekterte Italia Conti Academy of Theatre Arts i London.
Fem år senere ble hun oppdaget av lederen for modellfirmaet Synchro Model og like før hun fylte 16 år var hun på forsiden av britiske Elle.

På slutten av 80-tallet, og gjennom hele 90-tallet, tok Naomi moteverdenen med storm. Hun gikk for de største merkene på de mest prestisjefylte showene. Hun var på forsiden av noen av de mest populære moteblader og dukket opp på flere TV-programmer. Til tross for det virker som det har gått slag i slag for den vakre modellen, har suksessesen ikke kommet uten en kamp. Hun har måttet kjempe mot diskriminering på grunn av hudfargen hennes, men takket være venner som Yves St. Laurent, Christy Turlington og Linda Evangelista på sin side har hun gjort seg bemerket og vist at hudfarge ikke betyr noe.

Naomi er ikke bare kjent for å være modell, hun støtter også offentlig flere veldedighetsorganisasjoner, blant annet Mandela Children's Fund, Breakthrough Breast Cancer, We Love Brazil og Fashion for Relief.

Naomi lanserte sin første duft i 1999, og oppkalte den like så greit etter seg selv. Den ble en av hennes bestselgende dufter. Hun har også lansert en Cat Deluxe-serie med flere versjoner og i 2010 ble duften Naomi relansert. En fruktig og søt duft som passer de fleste kvinner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.