Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Nicki Minaj Parfyme & Dufter til henne

Nicki Minaj, født Onika Tanya Maraj i 1982, er en amerikansk rapper som har hatt stor suksess med låter som Superbass og Anaconda. Hun er kjent for sin unike stil og de mange ulike stemmene hun bruker når hun lager musikk. Hun lanserte sin første parfyme, Pink Friday, i 2012.

Med sin kontroversielle musikk, stil og videoer har Nicki Minaj tydelig tatt et standpunkt mot sexisme, men dette er ikke noe alle setter pris på. Det er mange kritikere som rynker på nesen av klærne hun velger å bruke og måten hun danser, men den første kvinnen til å havne på MTV Hottest MC List, utrykker ofte at selv om du kanskje ikke liker hennes stil, kan du ikke nekte for at hun har fortjent å komme dit hun er i dag.

I løpet av syv år har Nicki gitt ut 11 album, blant annet Pink Friday (2010) og The Pinkprint (2014). Pinkrint solgte til trippel platina. Til tross for at hun mener at det er plass for mange flere kvinner i musikkbransjen, oppfordrer hun alle sine fans og musikkentusiaster der ute til å fortsette på skolen og gjøre ferdig en grad, før man satser på karrieren.

Foruten å øke bevisstheten rundt ulike temaer, støtter hun også hjelpeorganisasjoner som Røde Kors og Get Schooled Foundation, ved å holde en veldedighetskonsert i New Jersey og donert en del av «Black Friday»-utbyttet av Pink Friday til Breast Cancer Awareness. Hun slo seg også sammen med Mattel for å skape en Nicki Minaj-barbie, der inntektene gikk til Prosjekt Angel Food, en veldedig organisasjon som sponser mat for kritisk syke mennesker.

Nicki Minaj kan også ses på storskjerm i storfilmer som The Other Woman (2014), Lake Placid vs. Anaconda (2015) og Barbershop: The Next Cut (2016). Hun var også stemmen til mammuten Steffie i Ice Age Continental Drift.

Den første duften lansert av Nicki Minaj var Pink Friday (2012), en søt og fruktig blomsterduft som kombinerer blomsterblader og vanilje. I 2013 lanserte hun to special editions av denne duften: Pink Friday Deluxe Edition med mer fokus på karamellnoter og Pink Friday Special Edition, en friskere duft med akvatiske noter.
Vis Mer