40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Nike Perfumes Parfyme & Dufter til henne

Mens de deler et navn med det berømte amerikanske sportsselskapet, er Nike et parfymehus basert i Spania, og de har på ingen måte tilknytning til idrettsmerket. Parfymehuset har brukt navnet Nike, som ble hentet fra gresk mytologi, siden 1929. Nike er en av de merkene som forvaltes av De Ruy Perfumes, en gruppe som inkluderer andre dufter og skjønnhetsmerker som Giséle Denis og Agua Fresca.

Blant de mest populære parfymene fra Nike, finner vi den klassiske Nike Woman (2000), som er en frisk og fruktig godbit med lekre noter av saftig ananas, fiken, fersken, melon og kokos på en base av tre, sjokolade og vanilje, samt den nyere Azure Woman (2015) som blander frukt og bær som kirsebær, mandarin og pære med blomsternoter på en treaktig base.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.