Lagerutsalg | Begrenset Tilgjengelighet | Klikk For Å Handle

Nikos Parfyme & Dufter til henne

Nikos er et fransk motehus skapt av den greske designer Nikos Apostolopoulos som er mest kjent for sitt undertøy og singletter designet for menn. Han jobber ofte med svært avslørende og erotiske design og sies å være inspirert av rå maskulinitet og idealisme sett i statuer og mytologi av de gamle grekerne. Han har også designet for kvinner, men det er mest holder seg som regel til undertøy og klær for menn.
Nikos antrekk er ofte svært sexy og laget med elastiske materialer, noe som gir en tight passform for å vise frem kroppen - disse klærne er for de med selvtillit.

I 1994 ble den første parfymen fra merket utgitt: Skulptur Femme. Som du kanskje har gjettet var dette ikke din gjennomsnittlige duft, for den hadde tunge noter av gress, blomster, iris og cyclamen på en base av tre og vanilje. Den er uvanelig, men veldig god for bruk om sommeren. Merket har siden lansert Sculpture Delicate Fleur (2010) som er en kjøligere og ren duft med noter av bambus, mandarin og musk som kommer i en futuristisk flaske.

Nikos tidslinje

2009
2011
2010
2010
Sculpture Delicate Fleur
SCULPTURE DELICATE FLEUR

Sculpture Delicate Fleur er en feminin blanding med toppnoter av...

Nikos
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 273
Nikos Sculpture Delicate Fleur
SCULPTURE DELICATE FLEURSculpture Delicate Fleur er en feminin blanding med toppnoter av...