Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Nikos Parfyme & Dufter til henne

Nikos er et fransk motehus skapt av den greske designer Nikos Apostolopoulos som er mest kjent for sitt undertøy og singletter designet for menn. Han jobber ofte med svært avslørende og erotiske design og sies å være inspirert av rå maskulinitet og idealisme sett i statuer og mytologi av de gamle grekerne. Han har også designet for kvinner, men det er mest holder seg som regel til undertøy og klær for menn.
Nikos antrekk er ofte svært sexy og laget med elastiske materialer, noe som gir en tight passform for å vise frem kroppen - disse klærne er for de med selvtillit.

I 1994 ble den første parfymen fra merket utgitt: Skulptur Femme. Som du kanskje har gjettet var dette ikke din gjennomsnittlige duft, for den hadde tunge noter av gress, blomster, iris og cyclamen på en base av tre og vanilje. Den er uvanelig, men veldig god for bruk om sommeren. Merket har siden lansert Sculpture Delicate Fleur (2010) som er en kjøligere og ren duft med noter av bambus, mandarin og musk som kommer i en futuristisk flaske.
Vis Mer