Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Paco Rabanne Parfyme & Dufter til henne

Paco Rabanne har et vakkert utvalg parfymer til henne. Her på Parfyme Klikk har vi et fantastisk utvalg av Paco Rabanne-dufter for kvinner til gode priser. Ta en titt på utvalget vårt og unn deg en 1 Million, Olympea og flere.

Hvem er Paco Rabanne?

Det spanske motehuset, Paco Rabanne, er oppkalt etter sin fransk-spanske skaper. Han vokste opp i Paris og studerte arkitektur på universitetet, men etter endt utdanning fant han seg selv i smykkedesign. Da han var kreativt begavet, fant han stor suksess hos kjente merkevarer som Dior og Givenchy. Han ble kjent for å bruke ukonvensjonelle materialer som papir og metall på catwalken og disse designene ble omtalt i den klassiske 60-tallsfilmen, Barbarella.

Året etter at filmen hadde premiere ble den aller første Paco Rabanne-parfymen lansert i samarbeid med Puig. Calandre (1969) var en treaktig aldehydisk parfyme for damer i en minimalistisk flaske. Helt siden den gang har Paco Rabanne og Puig satt ut en parade av kvinnelige dufter, så vel som aftershaves og unisex parfyme, inkludert La Nuit (1985) og Ultraviolet (1999) og mer moderne suksess, inkludert Black XS (2007).
Vis Mer